Голова правління в Центрі протидії корупції Віталій Шабунін переконаний, що народні обранці будуть мститися НАБУ за "чорну бухгалтерію" Януковича і тому вони не голосуватимуть за жоден із законопроектів Антикорупційного бюро.

"Віктор Трепак: "Я передав до НАБУ докази тотальної корумпованості влади". Якщо там є хоча б половина заявлених матеріалів, "еліта" всерйоз візьметься за знищення НАБУ. Ну і тепер більшість нардепів блокуватимуть будь-які закони для НАБУ, наприклад, право детективів на прослушку. Думаю, що без вуличних акцій ми їх не переконаємо", - повідомив Шабунін на своїй сторінців в Facebook.

Читати також: Заступником Луценка стане адвокат сім'ї Гонгадзе

Нагадаємо, директор Центру суспільно-інформаційних технологій "Форум" Валерій Димов переконаний, що "чорна бухгалтерія" Януковича стане початком кінця старої системи, яку досі так і не вдалося зламати, про що свідчать факти відкупу від відповідальності, приміром, Клюєвим. На його думку, не омине ця справа також і осіб, які сьогодні обіймають ключові посади в державі, такі як глава МВС - Арсен Аваков.