Популярний український співак Іван Дорн сьогодні презентував новий кліп на пісню "Телепорт" з альбому Randorn. Як і у випадку з останніми двома кліпами "Спортивна" і "Номер 23", режисером відео став сам артист, який залучив до його створення найкращих спеціалістів України в галузі природничих наук.

"У цьому кліпі нам дуже хотілося показати лаконічність, незвичайність того, що відбувається, щось статичне і однокадрове, але від цього ще більше зачаровує. Ми залучили справжніх хіміків і фізиків, які допомогли нам реалізувати ряд дослідів в одному резервуарі", - повідомив співак.

Новий альбом співак зі своєю групою записував близько двох років у своєму заміському будинку. В результаті він дав концерти по великих містах України. Зі свого "Дорнобандою" він побував в Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Львові, Києві.

Матеріал по темі: У Івана Дорна народиться друга дитина

Нагадаємо, що найближчі виступи музиканта відбудуться 4 липня на петербурзькому "Стереолето" і 25 липня на московському Пікніку "Афіші". Восени музикант відправиться в тур по Росії, Канаді, США і Великобританії.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще