Главою департаменту патрульної поліції України стане Георгій Зубко. Про це повідомляє "Новое время".

Раніше у відомстві відбувався відбір кандидатів на цю посаду. Керівник відомства мав бути громадянином України, людиною поза системою і не належати до жодної з політичних партій. Зубко відповідає всім критеріям.

Сьогодні його кандидатуру затвердили на колегії міністерства внутрішніх справ. Відповідний указ підписав міністр Арсен Аваков.

Матеріал по темі: Аваков звинувачує оточення Кернеса у відмиванні грошей

Георгій Зубко з відзнакою закінчив у 2007 році київську Академію внутрішніх справ за фахом "юрист-правознавець". За три роки захистив дисертацію. З 2012-го і дотепер викладає на кафедрі адміністративного права Київського національного університету ім. Шевченка.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Паралельно з 2012 по січень 2015 займав пост заступника директора департаменту в "Київміськбуді".

З весни 2014 року він керує благодійною організацією "Коло турботи", яка відправляє гуманітарну допомогу воїнам АТО і здійснила понад 40 поїздок в зону бойових дій.