Сьогодні опівдні в Голосіївському районі столиці неподалік метро "Видубичі" прорвало трубу гарячого водопостачання. Через це на проїжджій частині утворилося "озеро" гарячої води.

Про це повідомляє "Обозреватель".

На розі вулиці Будіндустрії і Набережно-Печерської дороги утворилася величезна калюжа з гарячої води. Її температура досягала 50-60 градусів. Частина машин розверталися і об'їжджала калюжу іншим маршрутом. Більшість все ж ризикували перетнути "озеро". Глибина калюжі в деяких місцях сягала 40-50 см.

Найбільше дісталося пішоходам, оскільки тротуари теж опинилися під водою. Особливо важко довелося тим, хто був взутий в сандалі й шльопанці.

Читайте також: Небезпечну аварію водогону в Києві ліквідували за 10 хвилин

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

За попередніми даними, причиною аварії став прорив трубопроводу гарячого водопостачання. Наразі "Київенерго" проводить випробування своїх тепломереж і, можливо, комунікації не витримали підвищеного тиску.

Нагадаємо, в середині травня на проспект Дружби народів відбувся прорив труби. Стовп гарячої води бив на висоту 10 метрів і залив дорогу.