Сьогодні опівдні в Голосіївському районі столиці неподалік метро "Видубичі" прорвало трубу гарячого водопостачання. Через це на проїжджій частині утворилося "озеро" гарячої води.

Про це повідомляє "Обозреватель".

На розі вулиці Будіндустрії і Набережно-Печерської дороги утворилася величезна калюжа з гарячої води. Її температура досягала 50-60 градусів. Частина машин розверталися і об'їжджала калюжу іншим маршрутом. Більшість все ж ризикували перетнути "озеро". Глибина калюжі в деяких місцях сягала 40-50 см.

Найбільше дісталося пішоходам, оскільки тротуари теж опинилися під водою. Особливо важко довелося тим, хто був взутий в сандалі й шльопанці.

Читайте також: Небезпечну аварію водогону в Києві ліквідували за 10 хвилин

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

За попередніми даними, причиною аварії став прорив трубопроводу гарячого водопостачання. Наразі "Київенерго" проводить випробування своїх тепломереж і, можливо, комунікації не витримали підвищеного тиску.

Нагадаємо, в середині травня на проспект Дружби народів відбувся прорив труби. Стовп гарячої води бив на висоту 10 метрів і залив дорогу.