Французькі студенти зібрали гроші для придбання двох автомобілів швидкої допомоги в Україні.

Про це повідомляє "Новое время".

"Це - ініціатива чотирьох студентів у Парижі, які вирішили допомагати пораненим і постраждалим в зоні проведення АТО. Вони вирішили збирати добровільні пожертви для купівлі автомобілів", - пояснив після передачі авто лікарням посол Франції в Україні Ален Ремі.

Читайте також: Міліціонери та митники пограбували волонтерів

За його словами, карети швидкої допомоги без проблем пройшли митницю.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Карети передали Дніпропетровському клінічному об'єднанню швидкої допомоги та Волноваської центральної районної лікарні у Донецькій області, де лікуються поранені та постраждалі атовці.

Бійці АТО, у свою чергу, також проводять соціальні акції. У День захисту дітей військовослужбовці записали відеопривітання для маленьких українців. У своїх зверненнях із зони військових дій вони розповіли дітям, що охороняють їхній спокій і мир, та пообіцяли незабаром повернутися з перемогою.

Крім того, військові, яким на фронт волонтери постійно передають дитячі малюнки та листи, вирішили в дитяче свято теж намалювати що-небудь для малечі.