Російський президент Володимир Путін вдасться до нової інформаційної маніпуляції у Європі: купуючи у дрібних європейських регіонів визнання Криму частиною Росії, він отримає козир в інформаційній війні, адже мова піде про масовість, при якій велика кількість лояльних у питанні анексії Криму європейських регіонів утворить масштабну інформаційну завісу, за якою буде важко впізнати чітку позицію Європи.

Нова масштабна провокація вже отримала старт, адже нещодавно регіональна рада італійського міста Венето вже проголосувала про те, що признає Крим частиною Росії, попри офіційну позицію Італії, а слідом за нею про такі наміри оголосили ще три регіони Італії - регіональні ради Ломбардії, Лігурії та Тоскани, а сьогодні з'явилась інформація від голови фракції лівих у місті Квакенбрюке (Німеччина) Андреаса Маурера про те, що ліві сили теж виступають ща анексію Криму.

Читати також: Росія готує для України нову "гібридну війну"

"Я можу говорити від імені моєї лівої партії, ми також можемо поставити ті ж питання, які були поставлені в Італії (в парламенті провінції Венето). Я думаю звернутися до наших колег в Східній Німеччині, так як вони там мають більшість, і тому це реальний проект, який ми можемо реалізувати. Ну і, звичайно, в моєму парламенті я буду це питання ставити однозначно", - заявив політик і наголосив, що питання про скасування санкцій обов'язково буде звучати на регіональному рівні.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що регіональна рада італійської області Венето в травні прийняла резолюцію про визнання російського статусу Криму і скасування санкцій щодо РФ.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще