Як відомо, вже традиційно компанія Apple представить нові смартфони iPhone у вересні.

Очікується, що в Купертино представлять iPhone 7, iPhone 7 Plus, та за деякими чутками iPhone Pro.

Однак подальші оновлення ставатимуть рідше, не що два роки, як звикли прихильники "яблучної" продукції, а раз в три роки, тому iPhone 8 варто чекати аж в 2019 році.

Як відомо на сьогодні, кардинально нового дизайну iPhone 7 не матиме, лише перемістяться стрічки антени вверх, в решті все залишиться без змін. Також інсайдери пророкують зникнення 3,5 мм. входу для навушників, і єдиним портом девайсу лишиться Lightning коннектор.

Читайте також: Xiaomi презентувала друге покоління популярного фітнес-браслету

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відомо, що в новому смартфоні буде оновлений мікропроцесор, покращена камера, трохи більший акумулятор, ймовірно пристрій буде водонепроникний, а максимальний об'єм пам'яті зросте до 256 гігабайт.

Експерти прогнозують появу в iPhone 7 нового дисплею, виконаного за технологією OLED звісно ж ефектом Retina (пікселі менші, ніж може побачити людське око).

Інсайдери також стверджують наявність у версії Pro подвійної матриці камери, що дозволить прирівняти якість виконаних фото до дзеркальних фотоапаратів.