Конкурс серед бодібілдерів Muscle Beach International Classic - Memorial Day пройшов на Венеціанському пляжі у місті Санта-Моніка, що в Каліфорнії.

На нього традиційно зібралися учасники різного віку та статі, аби показати журі та багаточисельній публіці свої накачані тіла. Свято яке проходить тут щороку, вже охрестили живим музеєм досконалості людського тіла, пише gogetnews.info.

Основна особливість заходу полягає в тому, що він не є конкурсом з бодібілдингу в чистому вигляді, а швидше фітнес-змаганням, тож занадто накачані м'язи судді вважали мінусом, а не плюсом. Тому переважна більшість учасників – це ті, хто моделює своє тіло тільки за допомогою фізичних вправ та здорового харчування.

Читайте також: Конкурс "Міс Світу": 65 років краси і скандалів

Бодібілдери боролися за титули Men's Masters, Women's Physique, Bikini і Vintage Swimsuit. Судді оцінювали конкурсантів за багатьма параметрами: симетричність м'язів, загальна фізична форма, ступінь накачаності м'язів, гармонійність пропорцій тіла в цілому. Наприклад, у категорії "Міс Бікіні" (Bikini) журі звертало увагу на такі показники, як тонус і тон шкіри, підтягнутість тіла і виступ кожної героїні на сцені.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Пляж, де проходить конкурс, – одне з найвідоміших місць серед бодібілдерів. Саме тут зароджувалася і розвивалася ця культура.