Дружина принца Вільяма, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон знову почала стрімко втрачати вагу. Близьке оточення серйозно стурбоване її здоров'ям.

Причиною схуднення герцогині є те, що вона панічно боїться відповідальності, яка лежить на ній як на дружині спадкоємця британського престолу. У зв'язку з цим страхом у Міддлтон розвинувся харчовий розлад, що веде її до повного виснаження, пише womanhit.ru з посиланням на британські ЗМІ.

У пресі наголошують, що Кетрін необхідно переглянути своє харчування, інакше у неї з'являться ті ж проблеми, які свого часу були у принцеси Діани. Свекруха герцогині страждала на нервову булімію.

Читайте також: Принц Вільям підняв спідницю герцогині на дні народженні Єлизавети II (відео)

Натомість джерела, наближені до королівської сім'ї, стверджують, що чутки про виснаження і панічний розлад Кейт не відповідають дійсності. За словами інсайдера, у Міддлтон правильна збалансована дієта і немає ніяких проблем зі здоров'ям.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Невпевненість дружини принца Вільяма в собі – не секрет для місцевих ЗМІ. Головний редактор офіційного журналу королівської сім'ї "Величність" Інгрід Сьюард вважає, що Кейт дуже боїться щось зробити неправильно. Шлюб зі спадкоємцем престолу - це величезна відповідальність, яку вона взяла на свої тендітні плечі. І герцогиня Кембриджська побоюється з нею не впоратися..