Семирічний японський хлопчик, якого батьки шість днів тому покинули у лісі, знайшовся живий і здоровий. Дитину вранці на полігоні сил самооборони Японії в будиночку для ночівлі виявив солдат.

Хлопчик знаходився в п'яти кілометрах від того місця, де його залишили батьки, передає "Лента ру" з посиланням на інформагентство Kyodo.

Відомо, що дитина сама назвала солдату своє ім'я - Ямато Танукі. Він повідомив, що прийшов сюди по лісовій стежці ввечері того ж дня, коли його залишили батьки.

За словами одного з військових, малюк лежав на матраці, що знайшовся у будинку. Солдати нагодували Танукі рисовими кульками і хлібом, бо той був дуже голодний.

Читайте також: На пошук тіл загиблих на Донбасі не вистачає 5 млн

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дитину доправили вертольотом у лікарню. За попередніми даними, стан хлопчика задовільний, травм немає.

1 червня до пошуків зниклої дитини підключилися Сили самооборони Японії. У пошуковій операції були задіяні понад 70 військовослужбовців, а також 200 поліцейських і добровольців, які прочісували ліси острова Хоккайдо.

Що стосується батьків, які загубили сина в суботу, 28 травня, то вони спочатку запевняли, що хлопчик зник сам, а потім зізналися, що залишили його в лісі в якості покарання за те, що він кидав каміння в людей і машини. Через кілька хвилин батьки повернулися на місце, де залишили дитину, але її там вже не було.