Компанія Facebook розробила власну версію штучного інтелекту. Він вміє читати і розуміти зміст прочитаного. Також його навчили боротися з небажаним для користувача контентом.

Про це повідомляє сайт компанії Facebook. Нова технологія отримала назву Deep Text.

"Deep Text буде пропонувати викликати таксі, якщо зрозуміє, що користувач збирається кудись поїхати, шукати відповіді на пошукові запити або допомагати з продажем непотрібних речей. Крім того, він буде займатися фільтрацією спаму і повідомлень, що містять небажаний контент", – йдеться у повідомленні.

Читайте також: 11 речей, які Facebook не повинен про вас знати

Поки нову технологію запустили в тестовому режимі. Вона працює на декількох продуктах компанії, серед них є і месенджер.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Розробники обіцяють, що в майбутньому Deep Text навчиться більшій кількості навичок. Він навчиться розуміти сленг, жаргонні слова, а також помічати різницю у значенні близьких за змістом слів. Наразі штучний інтелект вміє спілкуватися на 20 мовах світу.