Очільник столиці Віталій Кличко висловився на підтримку гей-параду в Києві.

"Толерантність повинна бути до всіх людей, незважаючи на національність, віросповідання або схильність до різних напрямків. І в цьому напрямку, я впевнений, що і парад зможе пройти нормально і ніяких у нас бурхливих дій, сподіваюся, що не буде", - заявив Кличко.

Нагадаємо, що в кінці травня, Конгрес Сполучених Штатів надіслав відкритого листа до посла України в США, а якому висловив занепокоєність дискримінацією людей в Україні за їх сексуальною орієнтацією, та закликав Київ забезпечити безпечне проведення гей-прайду в столиці.

Читайте також: Головний архітектор Києва заважає забудовникам Кличко

"Українська влада зобов'язана захистити право українських громадян на мирні збори і забезпечити охороною нинішній марш за громадянську рівність "Київ Прайд"", - написав Конгрес.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Українські націоналісти 29 травня висловилися з приводу шаршу-рівності і заявили, що перетворять його на "криваву кашу".

Прес-служба "Правого сектору" заявила, що не допустить проведення в Києві подібного заходу, який має відбутися 12 червня.