Інтерпол, в рамках корупційного скандалу в ФІФА, оголосив у розшук шістьох чиновників цієї організації. У цьому списку фігурують двоє колишніх високопоставлених членів головної футбольної асоціації. Зокрема, екс-віце-президент ФІФА Джек Уорнер і екс-президент Південноамериканської конфедерації футболу Ніколас Леос.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на офіційний сайт організації.

Інші четверо чиновників є керівниками компаній, що працюють у сфері спортивного маркетингу.

Ордери на їх арешт видали за запитом США.

Читайте також: Блаттер заявив, що йде з посади президента ФІФА

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима
Показати ще

Всього у корупційний справі фігурують 14 осіб: дев'ять футбольних функціонерів і п'ять керівників корпорацій, які пов'язані зі спортом. 27 травня в Цюриху заарештували сімох осіб зі списку підозрюваних. Серед арештованих були двоє чинних віце-президентів федерації Джеффрі Вебба та Еухеніо Фігередо.

Нагадаємо, у вівторок Йозеф Блаттер заявив, що подасть у відставку з поста президента ФІФА на екстреному конгресі організації.