Активісти провели акцію для хворих в "Охматдиті". До них "привели" улюблених супергероїв зі заменитих стрічок, які потрапили в лікарняні палати з даху.

"Я на своїй сторінці у Фейсбуці запитала у батьків, героїв яких сучасних мультфільмів найбільше люблять. Я була шокована спектром запропонованих персонажів. Ми не змогли показати їм Монстра Хая, Тора і Фіксіків, бо навіть не мали таких костюмів" , - розповіла "Знай" організатор акції Марина Гоношиліна.

Дітям показали Джека Горобця, Бетмена і Спайдермена, Жінку-Кішку.

"Костюми нам дала" Українська кінохроніка", - уточнила організатор.

Читайте по темі: Діти-переселенці годують киян випічкою

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Активісти обрали будній день для акції, щоб всі медики були на роботі. Для дітей поява улюблених героїв мультфільмів була сюрпризом.

"Лідером дитячих симпатій, як хлопчиків, так і дівчаток, несподівано став Спайдермен. Також сподобався Айронмен", - розповіла Марина.

До акції долучилося благодійне об'єднання "Таблеточки", яке займається збором коштів на лікування онкохворих дітей.