Торгово-промислова палата турецького міста Трабзон відклала проект організації круїзного сполучення з окупованим Кримом.

Туреччина побоюється санкцій, які можуть застосувати проти її круїзних суден. Про це повідомив президент Торгово-промислової палати Криму від окупаційної влади Олександр Басов, передає "Крим.Реалії".

"Є така ідея, щоб поставити турецькі круїзні судна для роботи в Чорноморському басейні. Навіть судно вже підібрано для цього, чудовий круїзний лайнер", – розповів Басов.

Він сподівається, що в найближчому майбутньому ситуація може вирішитися.

Читайте також: Американська агенція виганяє кримських фотографів

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Представники Торгово-промислової палати Криму, за його словами, підписали з турецькими колегами в Трабзоні угоду щодо створення спільної круїзної платформи в Чорноморському басейні.

Поки не підтвердилась інформація про наявність цієї угоди у турецької сторони.

Міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу раніше заявляв, що його країна "ніколи не визнавала і не визнає незаконну анексію Криму".

Нагадаємо, що через рік після російської окупації Криму Україна почала застосовувати жорсткі заходи щодо іноземних суден, які продовжують заходити у кримські порти всупереч офіційній забороні та міжнародним санкціям. Серед порушників виявились і турецькі кораблі.