Терористичне угрупування "Ісламська держава" вчинила чергову жахливу страту. В іракському Мосулі ісламісти публічного спалили 19 дівчат курдського походження.

Як пишуть арабські ЗМІ, про трагічну загибель курдських жінок повідомив місцевий активіст Абдулла аль-Малла. Він запевняє, що терористи встановили на одній з головних площ міста залізні клітки та вчинили розправу. На те, як заживо горіли люди, дивились сотні мешканців.

"Дівчат покарали за відмову стати рабинями халіфату. Ніхто з натовпу не міг нічого зробити для їхнього порятунку", - розповів аль-Малла.

В серпні 2014 року ІДІЛ захопила курдський регіон Іраку. У полоні бойовиків опинились близько трьох тисяч жінок - вони стали рабинями. Відомо, що сьогодні у полоні "Ісламської держави" перебувають близько 1800 жінок курдського походження.

Читайте також: Сноуден заявив, що Штати стежать за японцями

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, терористи ІДІЛ нерідко коять моторошні страти "невірних". Нещодавно вони переїхали чоловіка із Сирії танком.