У церкві Архангела Михаїла в селі Хрустова, у Придністров'ї, здійснили незвичайний ритуал "вигнання бісів": священнослужитель проїхався верхи на "одержимомц", а потім почав топтати його.

Ритуал супроводжувався криками, проханнями про допомогу і жартами з боку чоловіка, з якого виганяли бісів. Зокрема, "одержимий" пропонував батюшки понести його на руках, а не на спині.

На сайті Кишинівсько-Молдавської митрополії православної церкви Молдавії опубліковано заяву, що засуджує таку практику: в ньому говориться, що обряд екзорцизму проводиться інакше і включає в себе спеціальну підготовку священнослужителя і докладне вивчення людини, яка потребує такої допомоги.

Матеріал по темі: Австралієць навчив собаку стояти на голові

Подія в селі Хрустова митрополія пообіцяла розглянути на церковному суді.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Герой відео, настоятель церкви Архангела Михаїла отець Валерій відомий тим, що намагається лікувати від алкоголізму, наркоманії, чаклунства і онкологічних захворювань молитвою, святою водою, а також "активно практикує вигнання бісів".