Міністерство інфраструктури України підписало контракт з Войцехом Бальчуком новим головою правління ПАТ "Укрзалізниця".

За інформацією прес-служби Мінінфраструктури, очільник міністерства Володимир Омелян сьогодні познайомив колектив ПАТ "Укрзалізниця" з новим складом правління держ підприємства.

До складу правління ввійшли: голова соціального блоку Марчек Желько, директор з економіки та фінансів Олександр Бужор, голова інфраструктурних проектів Ремігіуш Пашкевич, Марек Роберт Зелесний, який буде відповідальним за грузові перевезення та операційну діяльність. Також в новому складі правління залишився Сергій Михальчук.

Очолив новий склад правління польський громадянин Войцех Бальчун.

"Троє з шести членів правління приступили до роботи, ще троє приступлять після отримання дозволів на роботу", - повідомляє прес-центр Мінінфраструктури.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що 16 травня міністр Володимир Омелян представив колективу "УЗ" Бальчуна.

Новий очільник "Укрзалізниці" має досвід роботи в банці PKO Bank Polski, в національній поштовій службі Польщі, з 2005 року працював в Польських залізних дорогах (PKP).

Також Войцех Бальчун відомий рок-музикант, що виконував ролі вокаліста та гітариста власного гурту "Chemia"