Сьогодні, 6 червня, в Києві на вулиці Тростянецькій сталася смертельна ДТП. Трамвай наїхав на людину.

Портал "dtp.kiev.ua" повідомив, що водій трамвая не зміг вчасно зупинитися перед пішоходом і наїхав на нього. Внаслідок зіткнення пішохід отримав травми, які виявилися смертельними.

До сих пір тіло знаходиться під трамваєм. На місці події працює патруль поліції і слідчо-оперативна група.

Читайте також: Завтра столичні трамваї змінять свою роботу

Нагадуємо, вчора смертельна аварія сталася в селі Музичі недалеко від Києва. Рухаючись по вузькій дорозі, зіткнулися мотоцикл "Сузукі", який їхав в напрямку Києва, і "Лексус 470", що рухався назустріч.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Мотоцикліст віком 27 років, місцевий житель села, загинув на місці. Як повідомляють очевидці, зіткнення було дуже сильним. Проте сила удару прийшлася по дотичній, а не в лобову.

Мотоцикл практично розірвало на шматки. Деякі його частини залишилися лежати біля "Лексуса", а водій мотоцикла разом з іншими уламками відлетів на кілька десятків метрів вперед .