Під час запеклих боїв вчора росіяни втратили щонайменше 20 бійців, причому шістьох розвідників ГРУ знищила російська артилерійська бригада.

Вогнем у відповідь українська артилерія знищила 2 ракетних установки "Ураган" та базу російських військових з Красноярську.

"Обставини відкриття вогню підрозділами 288-ї артилерійської бригади з'ясовують. Під час дружнього вогню загинуло шість бійців з 10-ї окремої бригади спецпризначення Головного розвідувального управління Росії. Ще чотири було поранено, 2 у важкому становищі", - повідомив блогер Олег Ярчук зранку 4 червня.

Він опублікував дані звітів російських військових своєму керівництву.

Артилерія ЗСУ знищила 2 ракетні установки "Ураган" та вбила 3 росіян з 1-й гвардійської ракетної бригади з Краснодару.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Звертаємо вашу увагу, що артилерія ВСУ ігнорувала цілі в першому ешелоні і цілеспрямовано нищила цілі другого ешелону", - відзвітували російські генерали за підсумками невдалого наступу на Маріїнку.

Українська артилерія також знищила 3 танки з 6-ї окремої танкової бригади з Нижньогородської області. У самому Донецьку росіянам не вдалося розгорнути перевалочну базу для ремонту техніки, ЗСУ знищили її щільним вогнем.

Цікаво, що у вересні минулого року українські ЗМІ публікували докази присутності 10-ї окремої бригади спецназу ГРУ на Донбасі. Наприкінці лютого у Донецьку вибухнула ремонтна база терористів.

Читайте також: Українські військові відбили наступ під Мар'їнкою