Московське "Динамо" визначилось з головним тренером, який витягуватиме команду з другої за силою ліги у наступному сезоні. Ним став колишній тренер збірної України Юрій Калитвинцев.

На офіційній сторінці Twiiter керівництво "Динамо" повідомило про призначення нового наставника. Допомагатиме Калитвинцеву ще один українець Геннадій Литовченко, а також Юрій Ковтун та Роман Березовський.

Першим серйозним тренерським досвідом Калитвинцева стала робота асистента тренера збірної України у 2010 році. У цьому ж році, після уходу Маркевича, він став в.о. головного тренера команди. З 2013 року Калитвинцев тренує ФК "Волга" з Нижнього Новгороду.

Читайте також: Величезні штрафи не врятували Мілевського і Алієва від запоїв

За підсумками минулого сезону московський клуб "Динамо" вилетів з російської Прем'єр-ліги. Команда вперше в історії проведе сезон у другому за силою дивізіоні.

Популярні новини зараз
Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще