Директор Інституту соціально-політичного проектування "Діалог" Андрій Миселюк заявив, що рейтинг мера Києва Віталія Кличка на другий термін пішов вниз. Це пов'язано з тим, що він не виконує те, що обіцяв у передвиборній агітації. Наприклад, він не зміг залучити міжнародні інвестиції в Київ для роботи над довгостроковими проектами.

"Звичайно, за рік кількість симпатій до київської влади зменшилась, оскільки коли обирали Кличка, то сподівалися, що він зі своїм амплуа - не просто всесвітньо відомий боксер, він ще й бізнесмен непоганий, що він зуміє залучити до Києва іноземні інвестиції, іноземний досвід. Що за останній рік сталося? Кличко показав себе як політик, який має якісь уявлення, але презентувати якийсь план, як буде розвиватися столиця, який буде адекватний існуючим реаліям і затребуваний, і зрозумілий киянам, на жаль, не вийшло. Тому природно, що ці його окремі проекти, які стосуються, наприклад, усунення МАФів, які стоять не на місці, вони не вражали", - каже він в інтерв'ю newsradio.

Як приклад він наводить проект, пов'язаний із будівництвом метро на Троєщину. Експерт упевнений, що зниження рейтингу Кличка говорить про те, що місцеві жителі столиці не задоволені його роботою. Водночас не можна сказати, що Кличко не працює, він просто вирішує поточні проблеми, але не робить ставки на довгострокові проекти.

Читайте також: Омельченко готовий стати заступником Кличко

Нагадаємо, що вчора Віталій Кличко виступив у Нью-Йорку під час міжнародної конференції по боротьбі зі СНІДом.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще