Земля на Трухановому острові завжди була ласим шматком для відомих політиків.

Нещодавно стало відомо, що Київрада збирається віддати ТОВ "Світ природи" в оренду ділянку землі площею 0,58 га на Трухановому острові в столиці.

Рішення задокументовано в проекті рішення Київради №2423 від 31 травня.

Читайте також: Кличко заробляє на хворих СНІДом

Ділянка землі на вул. Труханівська, 1 перейде у власність фірми на 15 років для рекреаційних цілей. Підставою для цього стало нерухоме майно, власником якого "Світ природи" став за рішенням суду 2004 року. Однак, в судовому реєстрі це рішення знайти не вдалося, передає Антикор.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За офіційними даними, ТОВ "Світ природи" в 2003 році заснували Наталя Волуйко і ТОВ "Будівельний союз".

Відомо, що у 2010-2012 роках Копилов був першим заступником міністра економрозвитку Андрія Клюєва, а в 2003-му він був заступником міністра фінансів Миколи Азарова.

Крім того, відношення до організації має й Галина Садова , що відома як керівник і співзасновник дачного кооперативу "Чехова" (Ялта, Крим) разом з сімейством Азарових. Садова є також співзасновником ТОВ "Благоустрій-2" і ТОВ "Українська телекомунікаційна компанія".

Нагадаємо, що учасниками автомайдану було відзнято відео, на якому показано всі незаконні забудови острова з висоти пташиного польоту.