Найкращий футболіст світу Ліонель Мессі виграв суд у аргентинської газети La Razon. Журналісти цього видання писали, що 28-річний нападник вживає заборонені препарати.

У 2014 році, після поразки Аргентини від Німеччини у фіналі Чемпіонату світу, журналіст Альфонсо Уссіа писав про мляву гру Мессі і знайшов цьому причину. За його словами, у футболіста були наслідки вживання забороненого нандролона.

Сьогодні Мессі довів у суді, що не вживав допінгу, а також отримав від газети та журналіста моральну компенсацію. Суму у розмірі 65 тисяч євро він переказав організації "Лікарі без кордонів", повідомляє Sport.es.

Читайте також: Аргентинський футболіст пропустив похорони бабусі через матч

Препарат нандролон заборонений у спорті. Однак раніше з'являлись чутки, що Мессі дозволили його вживати, адже він допомагає людям з дефіцитом гормону росту.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Збірна Аргентини без Ліонеля Мессі здолала чилійців у першому матчі на Копа Америка. Володаря Золотого м'яча гідно замінив Анхель Ді Марія, але він пропустив похорони бабусі через гру.