Повернути собі закладені в ломбарді золоті речі мешканка Суворовського району Одеси вирішила оригінальним способом. Одеситка організувала розбійний напад на ломбард, в якому сама і працювала.

Однак, як кажуть, щось пішло не так. Шукаючи кандидатів на виконання такого нападу, шахрайка натрапила на поліцейських. Нічого не підозрюючи, одеситка схвалила кандидатури саме цих трьох "співучасників".

Вона навіть не здогадувалась, що правоохоронці, маючи на меті викрити зловмисницю і запобігти вчиненню злочину, під виглядом потенційних виконавців вийшли на "замовницю" і через посередника запропонували їй свої послуги.

Тому вона детально проінструктувала майбутніх "виконавців" щодо запланованого розбою та попередила про камери відеоспостереження, якими приміщення ломбарду було обладнано. З огляду на це, на думку зловмисниці, все повинно було відбутися максимально правдоподібно із застосуванням насильства і погроз зброєю. Сам напад жінка спланувала на вечірній час в день, коли вона мала працювати в ломбарді. Організатор накреслила майбутнім "спільникам" схему приміщення ломбарду, розповіла, де знаходиться сейф і ключі від нього. Крім того, повідомила, що в кишені у неї буде лежати пульт з кнопкою виклику охорони, яку "нальотчики" повинні будуть відразу ж відібрати в неї.

Читайте також: Поліцейські змушували наркоманів продавати наркотики

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Не забула зловмисниця і про винагороду для "виконавців" – їм вона пообіцяла всі цінності, які вони винесуть з ломбарду. Собі ж жінка планувала забрати своє золото, а також частину грошей в розмірі 10 000 гривень за "організаційну роботу".


В результаті псевдо-грабіжники "заволоділи" ювелірними виробами на загальну суму майже півмільйона гривень і грошима в сумі 21 000 гривень.

Зловмисницю правоохоронці затримали на наступний день в одному з барів, де вона зустрілася з "посередником" і отримала від нього свої 10 000 гривень, які поліцейські попередньо обробили люмінесцентним порошком.

Організатор "нальоту" була затримана співробітниками Суворовського відділу поліції і прокуратури.

Всі прикраси були описані і повернуті власникам ломбарду, а на гроші суд наклав арешт.А от зловмисниці загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.