У четвер італійська поліція заарештувала у Римі 44 особи. Їх закидають звинувачення у корупції з державними контрактами. Серед них виявились політики, а також бізнесмени.

Про це повідомляє Еuronews.

Це затримання є розвитком подій, що почалися ще у грудні минулого року. Тоді правоохоронні органи розкрили велику корупційну схему у римській муніципальній владі. Національний антикорупційний орган Італії розпочав розслідування у цій справі. Він намагається з'ясувати, яким чином компанії отримали низку державних контрактів.

Римська поліція зазначила, що видала ордери на арешт ще 21-ї особи. Всі вони перебувають у місцевостях навколо Рима, в Аквілі та сицилійських містах Катанії та Енні

В ході розслідування викрили велику корупційну систему. Її створили для того, щоб певний картель компаній міг вигравати прибуткові державні контракти на обслуговування центрів для іммігрантів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Читайте також: Сотні нелегальних мігрантів затонули в Середземному морі

Нагадаємо, що побільшало іммігрантів з Африки в Італію, які на човнах перепливають Середземне море. Дуже багато не дістається берегів і гине у відкритому морі.