Унікальне звалище автомобілів виявили у китайському місті Ченду.

Там серед безлічі старих машин виявилися два Bentley Continental, три Mercedes Benz, два Land Rover і мотобайк, повідомляє "Багнет" з посиланням на "Сіньхуа".

Згодом з'ясувалося, що всі знайдені автомобілі були свого часу викинуті власниками. Місцеві жителі, схоже, таким знахідкам не особливо дивуються. Вони називають парк, у якому стоять залишені транспортні засоби, "автостоянкою тиранів". За їх словами, там знаходяться 200 авто.

Зараз влада міста вирішує, як вчинити з транспортом. Його поки що не піддали утилізації.

Читайте також: У Києві знайшли звалище ртутних ламп (фото)

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Bentley Continental – це розкішне купе преміум класу британського виробника Bentley Motors. Він є першим Bentley, який був розроблений під керівництвом Volkswagen. Автомобіль оснащений W12-циліндровим двигуном з турбонаддувом. Машина повноприводна, обладнана пневматичною підвіскою. У неї також розкішна базова комплектація. Бентлі виготовляється на головному заводі в англійському місті Крю, в основному вручну.

Вартість такого автомобіля стартує від 180 тисяч фунтів стерлінгів.