Вишгородський районний голова Олександр Горган встановив онлайн-трансляцію з власного кабінету в Ютуб. У соціальних мережах він щодня публікує робочі плани та закликає мешканців приходити на усі засідання райради.

"Єдина можливість успішно протидіяти корупції - це тотальна прозорість. Такий спосіб боротьби з корупцією не вимагає значних витрат - для цього я використовую звичайний ноутбук та аматорські відеокамери. Відео безкоштовно транслюється через канал YouTube і це теж не вимагає ніякого фінансування", - розповів голова Вишгородської районній адміністрації Олександр Горган.

Ефіри ідуть в Інтернеті зі звуком, тому усі бажаючи можуть в режимі реального часу слідкувати за роботою чиновника. На його каналі на Ютубі можна подивиться, як голова району провів робочі дні раніше. Горган каже, що цей досвід можна використовувати для всіх українських чиновників.

"Ця унікальна практика гарантовано забезпечить нову якість влади і масштабне зниження рівня корупції", - вважає Горган.

Читайте також: Кожен крок депутатів можна відстежувати онлайн

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Київська обласна адміністрація в середині травня доручила усім мерам і головам районних адміністрації створити аканти в соціальних мережах. Таким чином, незабаром в мережі з'явиться близько 40 акаунтів чиновників Київщини.