Поліцейського на Дніпропетровщині звинувачують в торгівлі коноплею.

Прокуратура Дніпропетровщини завершила досудове слідство у справі представника Національної поліції, що займався збутом коноплі.

Екс-поліцейському пред`явлено звинувачення за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України: незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів.

Оперуповноважений запропонував місцевому жителі придбати в нього каннабіс – наркотичну речовину. Ціна угоди між поліцейським Заводського відділення Дніпродзержинського відділку Національної поліції та покупцем незаконної продукції склала 700 гривень за один "стакан", що складає близько 20-25 грам. Чоловік погодився придбати наркотики.

Учасники угоди попередньо домовилися, що полісмен залишить "товар" на дитячому майданчику біля житлового будинку, защо раніше отримав від покупця 3500 гривень. Пізніше екс-правоохоронець діставав коноплю зі схованки вже з іншими служителями закону.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

За пред`явленими звинуваченнями колишньому поліцейському загрожує позбавлення волі строком від шести до десяти років та конфіскація майна.