СБУ припинила роботу нелегального пункту обміну валют, що працював під брендом відомої фінансової установи.

Злочинці здійснювали обмін української гривні, американського долара, російського рубля, євро.

"Зловмисники міняли іноземну валюту з порушенням законодавства, не сплачуючи обов'язкові платежі у державний бюджет. Під час обшуків правоохоронці вилучили 10 тисяч доларів США, 1,5 тисячі євро, понад 370 тисяч гривень, 25 тисяч російських рублів, "чорну бухгалтерію" та комп'ютерну техніку", - йдеться у повідомленні Служби безпеки України.

За фактом незаконної фінансової діяльності відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 191 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці проводять невідкладні слідчі дії.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадуємо, що міжнародна група Інституту миру (Global Peace Index) опублікувала на своєму сайті новий рейтинг миролюбних, чи, іншими словами, безпечних країн світу.

Вын враховує 23 фактори, серед яких є як внутрішні, наприклад рівень насильства і злочинності в країні, так і зовнішні, які, зокрема, відображають стосунки держави із сусідніми країнами та рівень військових витрат.