За вчорашній день на Київщині викрали 4 автомобілі, відбулося 7 грабежів, 2 пожежі, 11 випадків вилучення наркотиків і 1 самогубство. Як говорить статистика, найбільше грабежів 8 червня зареєстрували в Бориспільському та Білоцерківському районі, по 2 випадки в кожному.

Портал "КиевVласть" повідомив, що також злочини скоювалися в Фастівському, Васильківському, Вишгородському районах. Зловмисники крали мобільні телефони, гроші, золоті прикраси, запчастини автомобілів і навіть продукти.

У Києво-Святошинському, Білоцерківському, Бородянському, Згруровском, Таращанському районі та в аеропорту "Бориспіль" співробітники компетентних органів вилучили 0,005 грама метадону, 153 грама амфетаміну, 38 таблеток "екстазі", 0,5 грама екстракту опію, 580 макових рослин і 14 грам конопель.

Читайте також: Під Києвом мікроавтобус зніс "Сітроен"

Крім цих випадків, в Обухові на Київщині повісився місцевий житель.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще