До прогнозів букмекерів та пересічних вболівальників нещодавно приєдналися й екстрасенси. За словами однієї з них, Наталії Еріставі, збірна України навряд чи виграє Чемпіонат Європи з футболу.

Прогнозуються також можливі спроби провести терактів в період проведення чемпіонату.

"Явно не останні вони будуть, але сказати, що виграють цей чемпіонат, я теж не можу", - заявила Еріставі.

Читайте також: Футболіста "Динамо" не випускають з Білорусі

Екстрасенс зазначила, що матч зі збірною Північної Ірландії, 16 червня, може принести перемогу українській команді, інформує newsradio.com.ua.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Еріставі додала, що в період проведення чемпіонату варто чекати спроб терактів, але серйозних наслідків вони не матимуть.

"Загрози терактів будуть, але це будуть не теракти, це будуть спроби, тому що на сьогоднішній день дуже нестабільна ситуація, і не все пройде настільки гладко, як хотілося б. Будуть якісь масові неприємні моменти, назвемо це так, але серйозних наслідків не буде", - повідомила Еріставі.

Нагадаємо, що п'ять матчів чемпіонату Європи з футболу 2016 року у Франції перебувають під загрозою терористичної атаки.