Брюс Вілліс зніметься в китайському військовому епосі про Другу світову війну "Бомбардування".

Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Фільм режисера Цзяо Фенга, бюджет якого становитье 56 мільйонів доларів, почали знімати минулого місяця.

Читайте також: Відео малюка в стилі Брюса Лі переглянули 4 мільйони користувачів

Ключові сцени відзняли у китайській провінції Чжецзян. В основу стрічки ляжуть реальні події - бомбардування Японією міста Чунцин на південному заході Китаю.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У новій стрічці, крім Брюса вілліса, з'являться ключові азіатські актори Сон Син Хон з Південної Кореї, Ніколас Цзе і Вільям Чен, китайський актор Лю Є.

60-річна зірка Голлівуду виконає роль інструктора з польотів. За словами режисера, актор вже приступив до зйомок, було відзнято кілька сцен з його участю.

Прем'єру приурочать до 70-річчя закінчення Другої світової війни, вона відбудеться на початку наступного року. Військова драма вийде на екрани у форматі 3D.

На початку кар'єри Вілліс грав у маловідомих театральних постановках. Найбільшу популярність йому принесли бойовики і трилери "П'ятий елемент", "Міцний горішок", "12 мавп", "Місто гріхів", "Невразливий" та "Армагеддон".

Вілліс неодноразово знімався в комедіях, які стали класикою кінематографа, "Смерть їй до лиця", "Гудзонский яструб" та "Дев'ять ярдів".

Він є володарем двох премій "Еммі" за роль у серіалі "Детективне агентство "Місячне світло" та епізодичну появу в "Друзях". За "Місячне сяйво" актор також отримав "Золотий глобус".