Студент одного із технікумів міста Подольськ Московської області Влад Колєсніков прийшов на навчання із жовто-блакитним прапором, на якому написав чорним маркером "Повернути Крим!".

Про це він розповів на своїй сторінці у Facebook, поділившись враженнями від пережитого у соціальній мережі вчора.

"Рівно за 5 хвилин пысля того, як я переступив поріг, мені обіцяли розбити морду мої ж однокурсники. Вчителі дуже "м'яко" радили прибрати прапор. А через 40 хвилин я зустрів бухого слюсаря, який люто мені доводив, що він "ветеран війни за Крим" і що мене закопає, якщо я не заберу прапор з футболки", - розповів він.

Читайте також: Фото дня: Молодою гвардією накрили каналізаційний люк у "ЛНР"

За його словами, на аргументи що анексія Криму та масові вбивства в Україні є ганьбою Росії, він отримував у відповідь лише брутальні лайки. Класний керівник хлопця також пообіцяв "завалити" його на іспитах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще

"Але як не дивно, незважаючи на всі погрози, я повернувся не лише живим, а й у цілому неушкодженим. Ну, якщо не вважати зіпсовані нерви і психіку після спілкування з такими особистостями", - сказав хлопець.

Він закликав всіх купувати такі ж прапорці, а не продовжувати терпіти постійні висловлювання на тему російського президента на кшталт "Вова-Бог".

"Я закликаю наслідувати мій приклад, купити такий прапорець можна в будь-якому трикотажному магазині, я купив його за 49 рублів. Написати маркером або фарбою "Повернути Крим", або будь-яке інше гасло проти всього того свавілля влади, що діється у нас з вами, на батьківщині", - заявив хлопець.

Влад переконаний, що коли таких випадків стане більше, все зміниться.

"Адже лавини починаються з маленького камінчика. А потім інші камені змітають все на своєму шляху", - підсумував він.