Три Сирійських біженці в Британії в Ньюкаслі будуть осуджені за звинуваченнями у зґвалтуванні 14-річної школярки.

Фігуранти справи Мохаммед Аллакуд, Омар Бадреддін, їм по 18 років та Мохаммед Алфрух – 20 років. Чоловіки відмовляються брати на себе відповідальність за скоєне.

Також у справі згадується 16-річний хлопець, скоріш за все теж сирієць, наразі не відомо, чи вважає він себе винним у сексуальному насильстві.

Омар Бадреддін приїхав до Великобританії разом з батьками в листопаді, всі вони біженці з Йорданії, учасники урядової програми з прийому біженців із Сирії.

В ООН його родину визнали соціально незахищеною, після чого їм в Британії надали житло.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Повнолітні фігуранти справи були звільнені до початку суду під заставу, що ж стосується 16-річного ґвалтівника – його справа буде розглядатися в суді для неповнолітніх окремо.

Відповідно до матеріалів справи, в Ньюкаслі 10 травня був здійснений напад на школярку в парку. Окрім цієї справи, Мохаммед Алфрух також підозрюється ще в одному нападі на 14-річну дівчину.