Вражаючі фото, що демонструють любов маленької коали до своєї матері, облетіли мережу й викликали тисячі схвальних відгуків та коментарів користувачів.

На фотографіях, представлених ресурсом bigpicture.ru, зображена шестимісячна коала Фантом, яка не відходила від своєї мами Ліззі, коли та відновлювалася після травми, отриманої в результаті наїзду автомобіля.

Ветеринарам довелося зробити дорослій коалі операцію на легені, аби врятувати їй життя. У цей час Фантом, який, на щастя, не постраждав у ДТП, дуже міцно тримався за свою маму. Після операції Ліззі деякий період перебувала без свідомості, а Фантом раз у раз забирався їй на спину, лежав там і гладив її.

Зараз стан Ліззі стабілізувався, вона потроху приходить до тями. А турбота її дитини напевно додасть тварині сил та пришвидшить одужання.

Читайте також: Розлючений кенгуру порахував туристці ребра

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коали живуть у прибережних районах на сході Австралії. Перші переселенці назвали цих тварин по-різному: "лінивець", "мавпа", "ведмідь" і навіть "ведмедемавпа", мабуть, намагаючись провести аналогію зі знайомими їм європейськими тваринами. Але все ж їм залишили ім'я, успадковане від древніх аборигенів Австралії, - koala, що означає "тварина, яка не п'є воду".

Розмір дорослої коали може доходити до 80 сантиметрів , а вага – до 15 кілограмів. Новонароджена коала важить усього 3-5 грамів.

Часто родичами коал називають ведмедів, але до цих тварин австралійські сумчаті не мають ні найменшого відношення.