Відома співачка Адель зізналася, що ї дуже сподобалася пісня української виконавиці Джамали. Британська поп-зірка Адель схвально відгукнулася про виступ переможниці цьогорічного "Євробачення-2016", українки Джамали, інформує ТСН.

Так, під час свого концерту в Амстердамі, Адель звернулася зі сцени до глядачів із питанням, звідки вони. Довідавшись, що вони приїхали з Мальти, співачка вигукнула: "Ви приїхали з Мальти! Ваша країна завжди дуже добре виступає на "Євробаченні", чи не так?".

Читайте також: Джамала на чемпіонаті з футболу вразила фанатів вбранням за 43 тис. грн

"О, боже мій, мені також сподобалася ця переможна пісня", - прокоментувала Адель, маючи на увазі композицію "1944" Джамали.

Нагадаємо, що після тріумфальної перемоги нашої Джамали на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2016", найбільший у світі лейбл Universal Music Denmark видав її альбом "Подих" у Європі. Невдовзі платівка вийде у США.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще