Президент Петро Порошенко до Дня журналіста вирішив нагородити активних медійників, які висвітлювали події в зоні АТО орденом "За заслуги". Про це повідомляє Телекритика.

Проте журналісти відмовились від нагород. Серед них - працівники Громадського ТБ Анастасія Станко, Наталія Гуменюк, фотокореспондент Lb.ua Максим Левін, фотокореспондент Reuters та Associated Press Петро Задорожний, кореспондент "Радіо Свобода" Левко Стек.

Матеріали по темі: В Україні святкують День журналіста

Нагадаємо, що раніше журналіст інтернет-видання "Ліга.net" Петро Шуклінов та автор "Центру журналістських розслідувань" Анна Андрієвська відмовилися отримувати орден "За заслуги". Журналістка Наталія Соколенко закликала представників ЗМІ не приймати нагород від президента. Цим медіа, на її думку, підкреслять свою незалежність.

Нагадаємо, що сьогодні в Україні святкують День працівника засобів масової інформації.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще