До кінця 2016 року компанія Microsoft збирається придбати найбільшу на даний момент ділову соціальну мережу LinkedIn.

Microsoft заплатить 196 доларів за акцію LinkedIn. Загальна сума операції складе 26,2 мільярда доларів, пише "Лента.ру" з посиланням на блог соцмережі.

Повідомляється, що соціальна мережа збереже свій бренд і незалежність, а її генеральним директором залишиться Джефф Вейнер.

Сатья Надела, гендиректор Microsoft, заявив, що таким чином разом з командою LinkedIn вони зможуть прискорити зростання LinkedIn, а також Microsoft Office 365 і Dynamics, що дасть змогу розширити можливості кожної людини і кожної організації на планеті .

Читайте також: Компанія HTC вкладе 100 мільйонів доларів у віртуальну реальність

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

За інформацією Rambler News Service, вартість паперів LinkedIn піднялася більш ніж на 48 відсотків після повідомлення про продаж. При цьому ціна, яку Microsoft заплатить за акцію, на 49,5 відсотка вище, ніж на закритті торгів 10 червня.

У LinkedIn в даний час зареєстровано більше 400 мільйонів чоловік. При цьому у сервісів Microsoft – понад мільярд користувачів.