На Оболонську набережну в Києві, де представники сексменшин проводять "Марш рівності", прибули кілька десятків молодих людей в балаклавах.

"Схоже, що #KyivPride мирно не закінчиться. Учасників #KyivPride супроводжує міліція", - йдеться в повідомленні "Громадське ТБ" в Twitter.

Поблизу місця проведення ходи їздили два автобуси Добровольчого Українського корпусу "Правий сектор". Активісти заявляли, що будуть перешкоджати проведенню акції.

"Ми заздалегідь говорили, що ми прийдемо протестувати, бо ми проти того, що вони пропагують. Ми не ходимо і не відловлюємо, акція закінчилася. Так, наших людей затримали. Вважаю, без причини", - заявив прес-секретар ПС Артем Скоропадський.

Матеріал по темі: Під час маршу сексменшин поранили трьох міліціонерів

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Міліціонери продовжили супроводжувати активістів "Маршу рівності" з метою безпеки. Вранці вже відбулася сутичка між противниками акції та її учасниками. ЛГБТ-активістів закидали димовими шашками. В результаті бійки троє міліціонерів отримали поранення.

Нагадаємо, напередодні лідер "Правого сектара" Дмитро Ярош розкритикував подібні акції. Зокрема, заявив, що вони щонайменше не на часі.

"У той час, коли суспільство мало б об'єднатися навколо протидії московській агресії, організації так званих "ЛГБТ" нарощують масштаби своєї діяльності. Навіть зараз, коли бойові дії на сході активізувалися, вони планують низку заходів включно зі своїм "міні-гейпарадом" – "Маршем рівності". Це – не просто робота, спрямована на моральний розклад українського народу, а й плювок на могили тих, хто загинув у боротьбі за Україну, а також на живих захисників Вітчизни", - заявив він.