У матчі з Ірландією збірна Швеції встановила унікальне досягнення на Чемпіонаті Європи. Скандинавська команда жодного разу не вдарила по воротах суперника, але спромоглась забити гол.

У великого Златана Ібрагімовича не клеїлись справи в атаці, а його команда якщо і била, то лише повз ворота суперника. Від поразки команду Еріка Хамрена врятував лише автогол ірландця Кірана Кларка після прострілу Златана. Шведська збірна стала першою командою за 36 років, яка забила гол без ударів по воротах. Матч закінчився з рахунком 1:1.

В іншому матчі групи Е Італія обіграла Бельгію з рахунком 2:0 і очолила квартет. Команда Ібрагімовича проведе наступний матч саме з італійцями. Бельгія гратиме проти Ірландії.

Читайте також: Найстаріша команда перемогла Бельгію на Євро-2016

У 2006 мадридський "Реал" створив ще більшу сенсацію у Лізі Чемпіонів. Команда грала проти норвезького "Русенборга" та без ударів по воротах зуміла забити двічі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще