Баскетбольний клуб "Київ" живий і готується подати документи на участь у наступному чемпіонаті української Суперліги.

Таке звернення клуб опублікував на своєму офіційному сайті у відповідь на заяву президента Федерації баскетболу Михайла Бродського, що клуб зник.

"Шановний Михайле Юрійовичу, засоби масової інформації повідомили, що БК "Київ" припинив своє існування. Для клубу ця новина стала несподіваною, оскільки команда наразіперебуває у відпустці", - йдеться в листі клубу до президента федерації.

Приводом для скандалу стало інтерв'ю Бродського. У БК "Київ" заявляють , що подібні коментарі наносять шкоду репутації клубу, оскільки нині проводяться перемовини з потенційними спонсорами.

Читайте також: Легендарний БК "Київ" закрили

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Михайле Юрійовичу, просимо вас у майбутньому не поширювати подібні чутки, без підтвердження від клубу", - йдеться у зверненні.

У клубі зазначили , що команда "жива та готується подати документи на участь у наступному чемпіонаті Суперліги", хоча і опинилась у складній ситуації. Проте БК "Київ" намагається знайти з неї вихід.