Андрія Слюсарчука, більш відомого під псевдонімом "Доктор Пі", етапували до попереднього місця ув'язнення у Львівський слідчий ізолятор. До цього він відбував покарання у Полицькій виправній колонії у рівненській області. Там Слюсарчук читав багато книг та не ходив на роботу через стан здоров'я.

Про це повідомив начальник Полицької виправної колонії Володимир Каламбет, передає "Укрінформ" . Він розповів, Слюсарчука відправили до Львівського СІЗО поїздом сполученням Київ-Львів у спец вагоні.

"На роботу не ходив через медичне протипоказання. Дуже багато читав. Переважно наукову, художню літературу. Конфліктів із засудженими не мав. Йому, як й іншим, в установленому порядку передавали передачі", – розповів Каламбет.

Керівник колонії додав, що "Доктор ПІ" був у колонії з середини минулого літа. Протягом цього часу він не порушував встановлений режим.

Нагадаємо, Андрій Слюсарчук видавав себе за фахового нейрохірурга. Він став знаменитим завдяки своїм феноменальним здібностями, однак усі його досягнення виявилися фіктивними. Деякі пацієнти, які лікувалися у нього загинули. Сихівський районний суд Львова 14 лютого 2014 року засудив його до восьми років позбавлення волі за шахрайство.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще