Сільвіо Берлусконі продав 47% акцій італійського "Мілана" тайському бізнесменові Бі Тахауболу.

Сторони нарешті досягли угоди.

Про це повідомляє Skysports.

"Проект угоди, який найближчим часом буде розглянуто більш детально, гарантує, що контроль в клубі залишається за президентом Сільвіо Берлусконі і компанією Fininvest із збереженням контрольного пакету акцій", - йдеться у спільній заяві Fininvest і Бі Тахаубола.

Фінансову операцію остаточно завершать в найближчі вісім тижнів. За непідтвердженими даними, її сума складе близько 480 млн. євро. Берлусконі оцінює італійський клуб в 1 млрд. євро.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Читайте також: Шевченко проти продажу "Мілана" китайцям

"Я завжди кажу дітям, що є дві речі, які я ніколи не продам. Це будинок в Аркоре і "Мілан". Моя сім'я завжди буде володіти контрольним пакетом ", - наголосив він.

Берлусконі зазначив, що угода дозволить зберегти за собою контрольний пакет акцій і президентський пост. Той, хто добре знає азіатський ринок, за словами Берлусконі, зможе розвинути на ньому комерційний бренд "Мілана".