Учора ввечері на перехресті вулиць Петлюри-Саксаганського, у Києві, в пункті обміну валют прогримів потужний вибух.

"На пульт поліції надійшло повідомлення, що в обмінний пункт за адресою Саксаганського 135/13 намагаються проникнути невідомі. Відразу після нього надійшло повідомлення про вибух за цією ж адресою", - розповів "Київ інформ" Олексій Ковалевський, командир 10-ї роти Національної Поліції Києва.

"Охоронець обмінника встиг натиснути тривожну кнопку, але отримав струмінь сльозогінного газу. Тікаючи нападники кинули в під'їзд будинку невстановлений вибуховий пристрій, який привів до виникнення пожежі та наступних подій. Нападникам вдалося втекти ", - повідомив він.

У Результаті вибуху ніхто не постраждав. Пожежники оперативно ліквідували загорання, але через сильне задимлення були змушені по автодрабині евакуювати 7 осіб з верхніх поверхів.

Читайте також: Жителі Києва залишаться без каналізації

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На місце події прибули значні сили поліції, пожежники і швидкі, допомога яких на щастя не знадобилася.