У Москві вручили премії "МузТВ 2015", де українській співачці Ані Лорак присудили звання "кращої виконавиці". У такій номінації артистка перемагає другий рік.

У номінації також була представлена ​​Віра Брежнєва, але перемогла Лорак. Група "ВІА Гра" отримала нагороду як кращий дует.

"Дякую всім, хто голосував за мене на премії МУЗ-ТВ. Дякую за перемогу. Спасибі за підтримку! Я завжди відчуваю вашу любов. Без вас нічого б не було. Ви найкращі" - написала артистка.

За приватні поїздки до Росії, концерти і московські нагороди співачку гостро критикують українські фанати. Лідери вітчизняних груп саркастично сміються над позицією популярної виконавиці. Наприклад, лідер гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин назвав її ставлення до політичних подій "лузерским".

Матеріал по темі: Ані Лорак підозрюють у анорексії

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

На її батьківщині в Чернівцях вирішили офіційно прибрати "зірку" Кароліни з місцевою Алеї Слави. Таким рішенням городян обурився батько виконавиці. Він вважає, що "нападати на своїх - це занадто".

Журналіст Мирослав Куєк запевняє, що його дочка прославляє Україну за кордоном, і лаяти її за це недалекоглядно.