Адміністрація московського інтернет-магазину виставила віртуальному хулігану цілком реальний рахунок. За те, що кібер-бешкетник зіпсував намальований на сайті товар, з його банківської карти інтернет-магазин списав 100 тисяч рублів.

Москвич В'ячеслав Г. став віртуальним хуліганом випадково. Він зайшов на сайт інтернет-магазину, щоб придбати продукти та замовити доставку. Однак, його чекала приємна несподіванка – інтернет-ресурс запропонував йому "незабутню" 3D-прогулянку по намальованому торговому залу магазину з можливістю вибрати товар на вітрині.

Читайте також: 5 правил безпечного онлайн-шопінгу

І тут сталася прикрість - В'ячеслава підвів всього один незручний рух мишкою по екрану, через що п'ять віртуальних пляшок вина розбилися, а їх вміст розтікся по "мармуровій" підлозі магазину, якої де-факто не існує.

Однак за цей віртуальний проступок москвичеві виставили рахунок за бій 3D-посуду. В рахунок при цьому було включено не лише вино, але і "елітна" оливкова олія, повідомляє сайт НТВ.Ru.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Співробітники інтернет-магазину не виключають, що сталася помилка, і можливо, гроші В'ячеславу повернуть. Однак В'ячеслав все-таки вирішив звернутися до правозахисників.