Депутати Верховної Ради своєю поїздкою на футбольний матч до Франції самі себе дискредитують. Про це порталу "Знай" повідомив політичний експерт Андрій Золотарьов.

"Очевидно, що перша реакція Заходу на сьогоднішню поїздку п'ятдесяти шести народних депутатів на футбол до Франції буде дуже невтішною - мовляв, що з дикунів взяти? Той же Кокс (Пет Кокс - колишній президент Європейського парламенту, - Ред.), Який вимагав реформувати український парламент, в черговий раз побачить, що Верховна Рада обмежено дієздатна", - зазначив Золотарьов.

"Про який безвізовий режим з Євросоюзом можна після цього говорити? Так, як нардепи прислухаються до рекомендацій Венеціанської комісії, наша Рада скоро сама себе повністю дискредитує і вийде за рамки закону. На неї просто перестануть звертати увагу не те, що на Заході, а в усьому світі", - зазначив політолог.

Читайте також: Збірна України готується до головного матчу Євро-2016 в Ліоні

Нагадаємо, народний депутат від партії "Батьківщина" Олександра Кужель зробила заяву про те, що сьогоднішній матч збірної України на Євро-2016 збираються відвідати 56 її колег. За її словами, у четвер, 16 червня, або ввечері 15 червня 56 депутатів збиралися вилетіти на матч Україна - Північна Ірландія до Франції чартерним рейсом.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще