Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства прогнозує зниження рівня оплати комунальних послуг серед населення в наступному опалювальному сезоні на 30%.

Про це повідомив заступник глави відомства Едуард Кругляк, передає "Інтерфакс-Україна". Українці не зможуть оплатити комунальні тарифи в повному обсязі через значне їх зростання.

"Імовірність того, що неплатежі з боку населення зростуть - висока... Ми очікуємо падіння рівня платежів приблизно на 30%", - зазначив він.

Зросте кількість тих, хто претендуватиме на субсидії. Кругляк пояснив, що за очікуваннями Мінрегіону близько 50-60% населення буде отримувати їх від держави.

Нагадаємо, заборгованість населення перед підприємствами теплокомуненерго й далі зростає. Ця сума вже перевищує 6 мільярдів гривень.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще