Команда Північної Ірландії здобула сенсаційну перемогу над збірною України в матчі на Євро-2016. Поєдинок закінчився з рахунком 2:0.

Матч був дуже важким для наших футболістів. Команди практично не створювали гольових моментів біля обох воріт в першому таймі, а боротьба була рівною.

Захисник збірної Північної Ірландії Гарет Маколі відкрив рахунок у матчі на 49-й хвилині. Цей гол став першим в історії північноірландської команди на чемпіонатах Європи.

Після цього Північна Ірландія почала оборонятися майже всією командою. Під кінець матчу Україна пішла всіма силами в атаку, щоб звести матч до нічиєї. Але в підсумку пропустили контратаку. Ніелл МакГінн забив другий м'яч за секунди до завершення матчу і поставив остаточну крапку в поєдинку.

Цей матч був вирішальним для збірної України на груповій стадії. Лише перемога дозволила б нашій команді реально претендувати на вихід в 1/8 фіналу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, збірна України програла 12 червня команді Німеччини з рахунком 2: 0. Наступний матч відбудеться 21 червня з Польщею.